Μια εύκολη συνταγή για όσους προτιμούν τον κιμά!
Υλικά
4 φύλλα σφολιάτας
1 κρόκος αυγού
2 κουταλιές γάλα
Για τη γέμιση
250γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνετε τον κιμά με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και προσθέτετε το αυγό, τα μπαχάρια, αλάτι και πιπέρι. Ανοίγετε ένα ένα τα φύλλα σφολιάτας, μοιράζετε στα φύλλα το μείγμα του κιμά και τυλίγετε κάθε φύλλο σε σφιχτό ρολό. Κόβετε το ρολό σε 6 φέτες, τις βάζετε σε ταψάκι, αφού τις αλείψετε με κρόκο αυγού χτυπημένο με λίγο γάλα, και τέλος τις βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζετε σε μισή ωρίτσα και καλή σας όρεξη!