Μπακαλιάρος με γιαούρτι

Ένας διαφορετικός μπακαλιάρος!

 

Υλικά

½ κιλό φιλέτο μπακαλιάρουμπακαλιάρος

1 κουταλιά χυμός λεμονιού

4 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια

5-6 μανιτάρια

2 κουταλιές της σούπας γαλέτα

1 ασπράδι αυγού

200γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Αλάτι

Πιπέρι

 

Εκτέλεσηyogurt

Ραντίζετε τα ψιλοκομμένα φιλετάκια μπακαλιάρου με λεμόνι.  Σοτάρετε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια, που έχετε ήδη ψιλοκόψει.  Προσθέτετε τη γαλέτα, το ασπράδι αυγού και το αλατοπίπερο.  Με αυτό το μείγμα, αλείφετε τα φιλέτα μπακαλιάρου και τα βάζετε σε ένα ρηχό ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι.  Τέλος, περιχύνετε με το γιαούρτι, αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.